Astoria'tje, lees het ook On Line


print deze pagina af

Onze drukkerij

Een drukkerij is een werkplaats voor typografische werkzaamheden. Offset kenmerkt zich door een beeldoverbrenger waarvan het geïnkte deel niet in hoogte verschilt van het niet-geïnkte deel. Typo kenmerkt zich doordat de drukinkt zich op de verhoogde gedeelten van de drukvorm bevindt. Het beeld in reliëfdrukwerk komt tot stand door een reliëf in het materiaal aan te brengen.

Bij een kleine oplage is digitaal drukken de aangewezen techniek. Op een eenkleurenpers wordt zwart-wit in één doorgang gedrukt, voor vierkleurendruk zijn meerdere doorgangen noodzakelijk. Printers zijn apparaten die de uitvoer van een computer afdrukken op papier. Samenbundelen is noodzakelijk om documenten overzichtelijk te bewaren. Nieten is het aan elkaar hechten van twee of meer dingen met behulp van nietjes en een nietapparaat. Een thesis of eindwerk is een wetenschappelijke verhandeling over een bepaald onderwerp. Het verzorgd inbinden hiervan geeft een extra uitstraling aan dit werk. Een bijhorende presentatiemap is dan de kers op de taart. De kaft is een papieren omslag van een boek. Folders en brochures geven een snel overzicht van wat een bedrijf te bieden heeft. Flyers bestaan uit slechts één of twee pagina’s en zijn meestal op A5-formaat. Gepersonaliseerd drukwerk trekt sneller de aandacht van potentiële klanten. Drukwerk met variabele gegevens is een perfecte toepassing voor digitaal drukken. Nummering van documenten maakt het klasseren veel eenvoudiger. Digitaal quadridrukwerk is veel goedkoper dan conventionele offsetdruk vanwege een lagere vaste kostprijs. Handelsdrukwerk richt zich op bedrijven. familiedrukwerk betreft rouwdrukwerk, geboorteprentjes, e.d. Dit gelegenheidsdrukwerk kenmerkt zich door zijn eenmalig karakter. Teksten kunnen door de klanten worden ingevoerd, waarna men de gegevens kan uploaden naar de drukkerij. Ook kan men bestanden downloaden om eventueel nog correcties aan te brengen.

Facturen en brieven kunnen gepersonaliseerd worden met een briefhoofd of logo, door ons ontworpen. Een formulier voor intern gebruik in uw bedrijf kunnen wij ook naar uw wensen opmaken. Werkbons en bestelbons met een eigen huisstijl springen altijd meer in het oog. Alsook leveringsbons en verzendingsnota’s worden probleemloos verzorgd en op maat geleverd. Etiketten zijn labels die op dozen en op omslagen worden aangebracht. Adresetiketten worden hierbij nog eens voorzien van adresgegevens. Uitkappen en pregen zijn drukkerijwerkzaamheden die de nodige vakkennis vragen. Rillen is het aanbrengen van een vouwlijn. Banners en reclamebanners zijn het ideale uithangbord voor op beursstanden. Als hierbij ook nog een smaakvolle affiche wordt voorzien is het plaatje helemaal af. Notablocs of post-it notes met uw reclame of vermelding zijn een ideaal relatiegeschenk.

Menukaarten en jubileumdrukwerk horen thuis in de categorie familiedrukwerk of gelegenheidsdrukwerk.

Ook huwelijkskaarten en geboortekaartjes worden door Astoria geleverd, eventueel voorzien van een foto of meerdere foto’s. We maken met plezier een eigen ontwerp, uiteraard naar uw wensen.

Ook voor rouwbrieven en rouwmeldingen bent u bij ons aan het juiste adres. Rouwprentjes en Rouwgedachtenissen met foto kunnen in kleur worden geleverd.

Communiedrukwerk wordt door ons telkens vorm gegeven in een origineel ontwerp. Naamkaarten met een unieke stijl trekken steeds de aandacht. Smaakvolle visitekaarten zorgen steeds voor een geslaagde entree. Compliment cards horen ook in deze categorie thuis.

Logo’s worden door ons in eigen huis ontworpen.

Voor eender welke gelegenheid hebben wij voor u de geschikte envelop of zakomslag. Voor grotere formaten leveren wij een zakenvelop. Een afspraakkaart of een antwoordkaart maakt dat u de gewenste info op een gestructureerde manier ontvangt.

Doorschrijfpapier zorgt ervoor dat u van elk afschrift een dubbel of driedubbel hebt. Zelkopiërend papier heeft dezelfde eigenschappen. Briefpapier met een eigen briefhoofd bezorgt u of uw firma een stijlvolle uitstraling.

Een bureelonderlegger of kalender met uw reclame zorgt ervoor dat u het hele jaar door in het oog springt. Cadeaubons van uw zaak maken het heel gemakkelijk om een cadeau te kiezen. Het bijhorende bloemetje kan voorzien worden van een leuk bloemkaartje. Een opvallende verschijning die telkens weer de aandacht trekt is een deurhanger. Als u een feest inricht, kunnen wij u ook voorzien van een unieke drankbon of drankbons en drankkaarten of een drankstrook.

Voor elke gelegenheid of feest maken wij voor u een persoonlijke groetenkaart. Een nieuwjaarskaart of kerstkaart met uw reclame zal zeker in het oog springen.

Voor gelijk welke wenskaart kunt u bij ons terecht!